18 Ekim 2009 Pazar

dönüş


* on gün önce geldim. dört ay süren harika bir amerika macerasını geride bıraktık. saate hala alışamadım. sabah dörtte yatıp öğlen birde uyanıyorum hala. allahtan okul en erken ikide başlıyor.

* bilgisayarsız gittiğim için başlarda internete giremiyordum son zamanlarda laptop aldıysam da nete gircek zaman pek olmuyordu; olduğunda da gezi planı, alışveriş araştırmaları ya da skype görüşmeleriyle falan geçiyordu. o yüzden bloga hiç bakamadım.

* takip ettiğim blogları da okuyamadım. zaten google reader'da otuz günden eski yazılar siliniyormuş. çok fazla blog takip ettiğimi de farkettim. özellikle futbol blogları. toplamda yüz otuz küsür blog takip ediyormuşum. doksan yediye düşürdüm. kişisel blogları, kaliteliyse, okumak çok zevkli. bildiğiniz, yeni keşfettiğiniz kaliteli bloglar varsa bana da öneriverin.

* son yazıda haftanın en güzel yazıları serisini bitirdiğimi söylemiştim. her boku bilen adam blogunda gördüm, ayın en güzel yazılarını seçiyor. çok tuttum bu fikri. ben de öyle devam edicem bundan sonra. fm kariyerime de dönünce devam edicem demişim, ama birkaç gün sonra fm 2010 çıkacak. ordan yeni kariyer açmak daha mantıklı sanki. üstüne çok zaman geçti hem.

* blogda bundan sonra beğendiğim filmlere, dizilere veya kullandığım programlara, veya aldığım ürünlere daha çok yer vermeyi düşünüyorum.

* amrika macerasıyla ilgili bir kaç yazı ve fotograf da yayınlayacağım.

8 yorum:

sinem dedi ki...

reader'da "çubuk makarna (1)"i görünce gözlerime inanamadım :) hoşgeldin. iyi oldu geldiğin.

Scatterbrain dedi ki...

hoşgeldin genç. biraz maceralardan da bahset. okuması güzel olur.

çubuk makarna dedi ki...

@sinem hoşbulduk. teşekkürler.

@scatterbrain bahsedicem yavaş yavaş :)

siminya dedi ki...

selam :)

çubuk makarna dedi ki...

selam naber :)

Canselmo dedi ki...

Alakasız olacak; ama profilini okuduğumda "Adam beni mi tanımlıyor yahu?!" diye bir soru sordum istemsizce. Okulun bölümlerini değiştir, yazacağım şeyler -temelde tabi- aynen bunlar olur herhalde kendim hakkında.

Şu an kendimi hiç özel hissetmiyorum, Allah cezanı vermesin tanımadığım blog sahibi!

çubuk makarna dedi ki...

3 gün önce yazdım profilimi. kendimi en kısa şekilde böyle anlatabiliyorum. çok da iyi özellikler değil aslında saydıklarım. allah kolaylık versin bana da sana da :)

Canselmo dedi ki...

Amin! :)

Hayır bari yaşımız tutmayaydı..