19 Şubat 2009 Perşembe

döndüm

*okulun tatil olmasıyla yokulup başlamasıyla gelmiş gibi oldum.

*2 haftadır stajdaydım. yaza başka planlarım olduğundan stajı aradan çıkarayım dedim. normal bi okulda olsam tabi makul bi süre staj yapardım, böyle sıkıntı olmazdı, ama bizim "sevgili" okulumuz 90 iş günü staj yapmamızı istiyor maalesef. bi anda karar verip hemen staj yeri bulup başladım. staj yerini makina mühendisleri odası buldu. ümraniye'de dudullu diye bi yerde

*ben karşıyı pek bilmem. ümraniye'de dedim ya, istanbul'un yarısı ümraniyeymiş onu öğrendim. staj yerim çamlıca gişelerinin dışandaydı. istanbul dışı yani. beşiktaştan ümraniyeye gitmek, ümraniyeden dudulluya gitmekten daha kısa sürüyor. öyle biyer işte bu dudullu/ümraniye.

*staj yerine gittim. okula talaşlı imalat stajı yapcam diye belge verdim ama burda talaşsız imalat yapılıyomuş bi de öyle bi aksilik oldu :) aksilik değil aslında, resmen benim salaklığım :) allahtan birlikte çalıştıkları bi şirkete gönderdiler. 2 gün orda gördüm bişeyler :)

*stajdayım diye ne internete girbildim, ne bloga bakalım, ne dizilerimi takip edebildim, ne de film izledim... google reader 1000+ olmuş :) 3 gündür bi yandan takip ettiğim blogları okuyorum bi yandan dizilerimi izliyorum.

*dizi demişken lost o beklediğim tadı hala yakalayamadı. nerde ilk 2 sezonu nerde şimdikiler. hadi 3 kötü başladı iyi bitti tamam dedik, 4 geçiş sezonu dediler grav mrev dediler tamam dedik, 5 yine aynı... bi de herşeyin mantıklı bi açıklaması olcak açıklamasına inanarak izliyorum sezonlardır. giderek uzaklışıyo bu yoldan, uzaklaştıkça hayal kırıklığına dönüşüyo. yine de iyidir seviyorum. desmond, hurley.. gözüksün arada bi yeter :)

*battlestar galactica da bi o kadar güzel gidiyo. 5 bölüm sonra bitecek olmasına çooook üzülüyorum. çok net hayatımda izlediğim en iyi dizi. gitgide güzelleşti. bilimkurgu dizisi ne kadar güzel olcak diyenler yanılır çünkü bilimkurgu sayılmaz. böyle bi dizi nasıl bilimkurgu sayılmaz lan diyenler anca izleyince anlar. bu dizi pek anlatılcak gibi değil. izlemeyen çok şey kaybeder o kadar söylim.

*bi de sevgililer günü atlattık. bu yalan günle ilgili düşüncelerimi yazcaktım ama landlord çok güzel yazmış.

*oscarlarda yaklaştı. son gün yazcam tahminlerimi. slumdog millionaire ve wall-e damga vursun istiyorum :)

5 yorum:

alengir dedi ki...

hoş geldin,sinemala bizi:)

sinem dedi ki...

heyoo hoşgeldin :)

her boku bilen adam dedi ki...

hoşgeldin çubuk makarna.gözümüz yollarda kalmıştı :)

Barizzio dedi ki...

Bilader çok beklettin :)
Ya senin okul neydi, meraktan ötürü?

çubuk makarna dedi ki...

ne kadar çok bekleyenim varmış :) hoşbulduk...

@barizzio
yıldız teknik
makina müh :)